viernes, 13 de noviembre de 2015

Què són els navegadors web?


Un explorador web és, senzillament, un programa que ens permet veure el contingut de les pàgines web, per tant, ens permet l'accés a Internet. Podem dir que un navegador web, ve a ser el mateix que dir, la porta principal de la informació, vía online i digital. 

Quines diferents funcions pot realitzar un navegador web? 
Permeten mostrar gràfics, seqüències de vídeo, sons, animacions i programes diversos a més de text i enllaços.

Aquí us deixo 5 navegadors, que són els més coneguts i utilitzats:


  Google Chrome és el més utilitzat entre els usuaris, per excel·lència. Està disponible per molts diferents tipus de sistemes operatius.


Maxthon és un sistema de navegació útil per a treballar. Permet dividir la pantalla en dos, per a poder fer posible treballar en dues diferents web.


Safari va ser creat pels creadors d'Apple. Teòricament només era per als seus usuaris, tot i així, hi ha una versió Safari per a Windows.



Mozilla Firefox, és el segon navegador més utilitzat majoritariament. És un explorador molt segur i lliure, ja que permet fer petits canvis personalitzats alhora de recerca.


Internet Explorer, va ser un dels primers navegadors, creat per Microsoft. No és gaire eficient, comparat amb els altres navegadors que a la llarga s'han anat creant.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...