viernes, 27 de noviembre de 2015

Els buscadors web

Resultat d'imatges de 200 buscadores web

Avui us ensenyaré diferents buscadors web, que ens permeten la navegació.
 He elegit alguns de més coneguts i d'altres que no ho són tant, però tots, a la cap i a la fi, tenen l mateixa utilitat.

En primer lloc, podem donar lloc al buscador més utilitzat que, si més no, és Google.
Resultat d'imatges de google
En segon lloc,està Bing.
Un buscador web, creat per Microsoft. T'ajuda a trobar la informació desitjada d'una manera ràpida i senzilla

.
Resultat d'imatges de bing

Després podem reconèixer a Yahoo. Un buscador que s'utilitza molt a l'hora de les consultes.Tu formules una pregunta i altre gent d'arreu del món et respon, molts cops la pregunta ja ha estat formulada per algú altre, per tant, ja tens diferents respostes.



Per últim, un que jo desconeixia i fent aquesta entrada l'he descobert, que es diu Webcrawler. És un potent  motor de recerca  per a recursos generals.

Resultat d'imatges de webcrawler


Així doncs, això és tot. Hi ha moltíssims buscadors web que, majoritariament,els usuaris bàsics no coneixem. Tot i així, hi estan, només es tracta d'indegar una mica més a través del meravellós món d'Internet.




viernes, 20 de noviembre de 2015

Hello Purr

Hola a tothom, tot seguit us explicaré la primera pràctica que he fet amb App iventor 2. Tracta d'una imatge d'un gat que quan l'acaricies o el toques, et saluda fent un so.

Primer pas a seguir:

- Buscar una imatge (en aquest cas he agafat aquesta)













-Després descarregar el so seleccionat.

Tot seguit, obrim la pàgina web de l'App inventor 2 amb el nostre compte de Google.
Ens centrem on posa "components" ja que és on treballarem principalment.
A la nostra esquerra estaran totes les eines necessàries. Primerament agafem "Button1" i ho arrestrem fins a "components" i fem el mateix posteriorment amb  el "Label1" i després "Sound1".

Fet això, cliquem sobre "Button1" i ens fixem amb a la dreta la columna on posa "Properties" i seleccionem la imatge desada.
.

viernes, 13 de noviembre de 2015

VIRUS INFORMÀTICS


Resultat d'imatges de virus informaticos

Què és un virus informàtic?

En general el software amb males intencions s'anomena malware.

Quins tipus de malware hi ha?

Hi han de molts i que provoquen una reacció diferent al nostre dispositiu. Tot seguit, us explicaré uns quants, que són els més perillosos.


ROOTKITS: Són programes que modifiquen el sistema per fer més difícil la seva detecció antivirus. Posiblement, és el pitjor virus que hi ha. 

SPYWARE: Aplicacions que espien les activitats informàtiques de l'infectat. 

TROIANS: Ofereixen a l'atacant el control absolut de l'ordinador. 

BOMBA LÒGICA: és un tipus de virus que actua quan succeeix un esdeveniment. Un exemple és el "viernes 13" que actuava en aquesta data.

Resultat d'imatges de virus informaticos

Què són els navegadors web?


Un explorador web és, senzillament, un programa que ens permet veure el contingut de les pàgines web, per tant, ens permet l'accés a Internet. Podem dir que un navegador web, ve a ser el mateix que dir, la porta principal de la informació, vía online i digital. 

Quines diferents funcions pot realitzar un navegador web? 
Permeten mostrar gràfics, seqüències de vídeo, sons, animacions i programes diversos a més de text i enllaços.

Aquí us deixo 5 navegadors, que són els més coneguts i utilitzats:


  Google Chrome és el més utilitzat entre els usuaris, per excel·lència. Està disponible per molts diferents tipus de sistemes operatius.


Maxthon és un sistema de navegació útil per a treballar. Permet dividir la pantalla en dos, per a poder fer posible treballar en dues diferents web.


Safari va ser creat pels creadors d'Apple. Teòricament només era per als seus usuaris, tot i així, hi ha una versió Safari per a Windows.



Mozilla Firefox, és el segon navegador més utilitzat majoritariament. És un explorador molt segur i lliure, ja que permet fer petits canvis personalitzats alhora de recerca.


Internet Explorer, va ser un dels primers navegadors, creat per Microsoft. No és gaire eficient, comparat amb els altres navegadors que a la llarga s'han anat creant.

jueves, 12 de noviembre de 2015

Les tècniques de cerca a Google



Avui vull ensenyar-vos el meu Prezi sobre les diferents  tècniques de cerca a Google només n'he elegit 10, ja que són les més fàcils d'utilitzar i les que normalent fem servir tots els usuaris.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...